Thursday, July 16, 2009

Bak kata Thot Im not good with words


For those yangg rasa english awak tak berapa elok plss stop guna. Kita boleh ja kan ckp melayu sebab yang nak bca blog awk tu bkn omputih sgt pon.
Nana tak pandai so Nana tulis melayu lah.puacukang2 sikit tp as long org phm ok ja.Tapi kalo dah smpai puakangkang smpai org xphm xpyh lah jugak.:)
enough with HELLO,HAI,THANKS APPROVE ME,BYE,ILOVEYOU,IMISSYOU SO STRONG tu.haha.wasalammmm :)

10 comments:

  1. haha, muah muah

    ReplyDelete
  2. Hahaha i clever english la kan, hehe, muah2 sayang ampa

    ReplyDelete
  3. Haha malu gl, i clever english tu bahasa buku ditukarkan kepada bahasa inggeris, ada lagi contoh dk gahgaga

    ReplyDelete
  4. i dont write like2 lah.:sy xtulis suka2

    ReplyDelete
  5. Hehehe, kita terer bahasa kan, wek2. Jom blajaq bahasa kedah ahah

    ReplyDelete
  6. ala
    xyah la bhsa kedah
    baik kita blajaq bhasa shobah si cinderella hindu td tu

    ReplyDelete
  7. Wahahahahah i miss u so hard hahaha

    ReplyDelete
  8. i pon clever jugak cakap2 bi
    u want tu prektis dgn kmi?
    hahhaa

    ReplyDelete
  9. ish u are so "bad women"
    hahaha
    like a pig
    haha

    ReplyDelete